Post by felicultute on Feb 3, 2022 9:18:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz nöqtələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Bu oyun. cox heqiqi sevgidir heqiqi tort ustasi cox oxuyur reklam acir sevgim telefonum 0 faizdir zaryatka verim zəhmət olmasa doldurandan sonra qiymət verim zəhmət olmasa😂
Bu gözəl oyundur. lakin toy tortunun kilidi açılmayıb və şirə istehsalçısı zəhmət olmasa bütün istehsalçının kilidini açın
çox darıxdırıcı oyundur və çoxlu əlavələr var 😠😠😠
Maraqli oyuna oxsuyur
Bu oyunu cox sevirem amma bezi yerler gelmir _(toy tortu,meyve,foto izleyici gelmir. 😀😁😂🤣😃😄😅👀 👅
çoxlu pop-up reklamlar! belə, belə Annoying!!
Mən oyunu çox bəyənmədim, çünki bu oyunda hər şey kilidlidir. biz oyun pulundan heç nə ala bilmərik, onu almaq məcburiyyətindəyik
Bu oyun pis deyildi, bəzi səviyyələr kilidlənəcək və kilidini açmaq mümkün olmayacaq
Bu oyunu bəyəndim.. Bu oyun olduqca maraqlıdır, lakin demək olar ki, hər şey kilidlidir, bu da onu oynayarkən darıxdırıcı edir..
Çox yaxşı oyundu əla 👍👍👍👍 hər kəsə məsləhət edirəm 👍👍👍
Mən bu oyunu çox bəyənirəm .amma bu oyunda problem var
Yaxşı oyun, çoxu kilidləndiyi üçün ona 2 ulduz verdim, ümid edirəm ki, onlardan bir neçəsinin kilidini açmaq üçün əmin olacaqsınız.
Bu oyun çox yaxşı və gözəldir, çünki bu oyunla biz çörəkçi idik. Amma çoxlu reklamlar var
bu oyun çox gözəl və pis deyil. Mən bu oyundan çox zövq alıram, redaktorlara görə təşəkkür edirəm. səviyyəsi həqiqətən yaxşıdır.
Çox qəşənq
Bu nə dekəkdi dostumda az meqabayt aprır məndə çoxxx pisssss😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
həddən artıq çox kilidlənmiş elementlər bu elementlərin kilidini açmaq üçün heç bir yol yoxdur və o, təkmilləşdirmək istəyir və yeni versiyanı təkmilləşdirmək üzərinə kliklədikdə, o işləmir, ona görə də mənə nə edəcəyimi söyləyin? zəhmət olmasa oyunu təkmilləşdirin, əks halda onu siləcəm.
Bu, həqiqətən gözəldir, çünki o, sizə çörək bişirməyi öyrədir və uşaqları çörək bişirməyə və öyrənməyə təşviq edir. Bacım bu oyunu sevir, çünki o, çörəkçi olmaq istədiyini söylədi. Ümid edirəm bu oyunu yükləyərsiniz 😀
Bu oyun həqiqətən gözəldir öz şəklini çəkib tortun üstünə qoya bilərsən mən bunu itimlə etdim çox şirin görünür bu oyunu bəyənirəm və adi tort kimidir bilirsən çünki çiyələk və banan həqiqətən görünür real mən bu oyunu ən çox bəyənirəm. Valideynlərim bu oyunu bəyənməyimə icazə versələr, bütün günü bu oyunu oynaya bilərəm.
Hele yuklenir guzel oyuna oxsayir
Bu, yaxşı oyun və əyləncədir və tort hazırladığınız hər an ən yaxşısıdır
Bu oyun yaxşıdır, lakin bir çox mağazalar qapalıdır
Bu oyunu uşaqlar üçün oynamaq həqiqətən maraqlı və əyləncəlidir!☺️😌 Amma qeyd etməliyəm ki, bu oyun üçün çoxlu dekorasiyalar açılıb və onları almaq üçün yaradıcıya pul ödəməlisiniz. Bu, uşaq oyunu üçün ədalətli deyil❗Btw uşaqlar qonaqları qonaq dəvət etməyi sevəcəklər və animasiya da yaxşıdır.👍
Bu axmaq proqramdır, əgər 100 faiz yükləyirsə, 4 faizə sıçrayır, ona görə də bu tətbiqi düzəltməyə nə var, amma hələlik onu heç kim quraşdırmır😠
Baxag de gorey necedir
Cox yaxşı oyuari
COCO PLAYERIRIN butun oyunların yuklemisem ve cox xosyma gelir ela👍🤘
Hiss edirəm ki, bu, çörək bişirmə imperiyası ilə eynidir, mən də personajlara nifrət edirəm, çox darıxdırıcıdır, bu oyunu yükləməyi məsləhət görməzdim, ona 0 ulduz verərdim, amma seçim yoxdur
Mən bu oyunu sevirəm, sanki həqiqətən çörək bişirirsən və onun reklamı yoxdur, mən bu oyunu çox sevirəm, ona görə də onlara 5 yaxşı ulduz verirəm byeeeeeeee getməyə və müştərilərə xidmət etməyə icazə ver, parrrrrrtttttttiiiiieeeeeeee 🎉🎉
çox gözəl oyun amma hər şey açılanda daha gözəl olur......... oyundan həzz almadıqca...... təşəkkür edirəm
çox çox çox pis təcrübə. Bu pis oyunu oynadığım üçün axmaqlıq etdim və növbəti dəfə uğurlar. O qədər də pis deyil, bir az pis də yaxşı idi. Daha çox tort oyunları var. Əgər belədirsə, o zaman düşünürəm ki, digər oyunlar əla və ya yaxşı və ya əla olardı.😕😝😁.Hye Rabba .😎😎
Oyunun adı real tort maker 3d amma burda 3d tort kilidlidir.....😕😣və bu oyun çox maraqlı və gülməli idi😀
Aşağıdakı sənəd Microsoft Word endirimi sizin üçün getdiyinizi eşitdiyim hər hansı bir zaman gələcəkdə də eyni şey olmalıdır
Bu oyun çox gözəldir və mən onu sevirəm və real görünür 😘😘❤❤
Bu proqramın tam versiyası deyil ki, mən toy tortu bişirə bilmirəm və ya smuzi hazırlaya bilmirəm bu oyun nəcisdir. Əgər toy tortu bişirmək istəyirsənsə, onu çox baha almalısan.🤦🤦🤦🙍🙍
Bu oyunu oynamaq daha yaxşıdı. Uşaqlar
Çox gözəl oyundur. Tavsiye edirəm.👍
Oyuna başladığınız zaman yükləmək üçün çox vaxt lazımdır. Digər şeylər yaxşıdır.
Əla oyun
Əladır xüsusiyyətləri bir oyun çoxx gözəllll💜💜💜🌆🍨🎂🎂🎂🥧🍰🍮
Gözəl oyundur, ancaq tortu istədiyimiz kimi dizayn etmisinizsə, forması, rəngi, desert növü və daha çox şey, lakin həqiqətən yaxşıdır, 100-dən cəmi 50
Mən bu oyunu sevirəm, sizə yemək bişirməkdə kömək edir, amma bu oyunu bəyənməmişəm. toy tortu və smoothie hazırlamaq kilidlənir. Bu oyunda həmişə darıxıram.
pis oyun oldugu ucun 1ulduz verdim
Superrrrrrrr əla ən sevdiyim oyunlardan biri uşaqlığımdan bəri bunu oynayıram😍😍
Bu oyun çox pisdir. Hər şeyə görə 🌟 ulduz ödəməliyik 😒. Bu oyun əvvəllər daha yaxşı idi 😡. Niyə bu proqram istehsalçıları bu oyunu yenilədi? Əvvəllər ən çox sevdiyim idi, amma indi deyil