Post by felicultute on Feb 3, 2022 9:27:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Zdaj so igre popolne, ampak ali bi lahko malo bolj spremenili like, ker 2 leti nisem dobil znakov, hvala
Ta igra je tako dobra, vendar čez nekaj časa, vendar potem, ko dobimo nekaj znakov, potem je jemanje tako težko, zato prosim rešite to težavo
Vsaka nova posodobitev prinaša več napak. Zelo frustrirajoče. Igra je zelo draga in ima zelo slabo podporo strankam. Ali sem omenil najslabšo storitev za stranke. Prihranil sem več kot 2000 draguljev in zdaj mi je igra ukradla dragulje. Imam 894 draguljev. Nesprejemljivo
Potrebuje delo, igra je zabavna, vendar je igranje večinoma še eno plačilo in nenehno zaostaja in vas vrže iz igre, zaradi česar izgubite.
Odlična igra, le da je najnovejša različica super hrošča in vse v trgovini je neskončno precenjeno
Saj je dober nekaj podobnega kot Brawl stars.
Je odlična igra, všeč mi je tudi, kako ustvarjalna je in da liki niso realistični kot druge igre battle royal, zaradi česar je primerna za skoraj vse starosti. Ampak raje bi imel večjo možnost, da dobiš lik, če ga že dolgo nisi imel kot jaz. Zame igra 5 zvezdic!
buy cheaper in
Všeč mi je igra, res je lepa. A težava je v tem, da tekme sploh niso uravnotežene. Na primer, ne morem se boriti z liki visoke ravni, ki so že na 17. stopnji, ker sem samo na 9. ali 10. stopnji. Igram od lanskega leta in je še vedno enako, kar zadeva ravnovesje nivojev.
Ne maram ognja, ker je prehiter in ne maram trofejev, ker če izgubiš igro, izgubiš trofeje in tega mi ni všeč. Na primer imaš res dobro igro in te nekdo potisne in ubije. In potem izgubiš trofeje samo zaradi njega ali nje.
Razvijalcem je vseeno za igralce. Ta igra je imela potencial, vendar so se prodali za denar, namesto da bi naredili dobro dolgotrajno igro. To je veliko plačilo za zmago v igri in zelo drago je plačati za zmago. Potem ko so vanj vložili več denarja, kot bi rad priznal, so dodali prisilna dodajanja vmes med igrami. In niti me ne začenjaj z ustvarjanjem tekem.
Published: May 14th, 2020 HTML5 A well made 2D battle royale game, ... across fun game modes, and take your place as king of the zoo!
Dobra igra Všeč mi je ta igra, vendar je majhna težava 🙄 Obožujem jabe in yara in Duke Dobim yara, vendar ne morem dobiti jade in Duke, potem igram to igro, da dobim vse živali. Sploh je dobro. 👍
Ta igra je dobra, vendar ne vem, zakaj nam Wildlife Studios ne želi dati znakov, če smo novi igralci, potem nam da 5-8 likov v 1-2 mesecih, če pa igramo zoobo več kot 6 mesecev, lik samo ne ne želim priti iz zaboja, prosim, povečajte možnost lika v zaboju ali pa bom tej igri dal 1 zvezdico
Všeč mi je igra, vendar ima posodobitev 3.13 napake ali nekaj, česar ne morem zbirati nagrade za znake, kot so kovanci in skrinji
Od 1 do 2 ravni narazen bi moral biti edini način, kako se lahko ujemate z drugimi, 7. lvl proti 17. ravni se ne sme nikoli zgoditi. Razen tega obožujem igro Posodobitev: zavračam ujemanje ravni pošasti nad mano, ki goljufajo sistem, da se ujemajo z nižjimi ravnmi, kot sem jaz. Ta čarobna posodobitev je zagotovila le preobleke in majhno kazen za spuščanje trofej, vendar ni rešila razlike v nivojih. Lvl 8 ne sme nikoli videti lvl 11+ Trofeje ne smejo biti odločnost, raven ali kombinacija. popraviti
Tekme so nepoštene... popolnoma. Sem le začetni igralec, medtem ko so sovražniki na višjih ravneh. Poleg tega so oglasi nadležni. Ko se oglasi odprejo, jih ne morete niti zapreti. Aplikacijo morate znova zagnati, da odstranite oglas.
Kul! imam 11 znakov nix, bruce, buck, shelly, larry, molly, milo, fuzzy, finn, dona, henry, je tako kul, ampak včasih nisem dobil znakov, ampak je kul!
Taktak 🤔🤔🥱
Zelo smeti igra, ker je preveč plačilne vsebine in oglas se nenehno prikazuje za nakup stvari na vsaki tekmi, ki jo končate ... Ne samo to, pojavi se tudi naključni oglas ... Ne razumem zakaj bi morali ljudje to igrati, saj je to le velik oglas.
Tako zelo obožujem to igro, da jo resnično priporočam, to je najboljša igra na svetu, mislim, da mi je bolj všeč ROBLOX in podobno, ampak vedno, ko ne želim igrati ROBLOX, kdo je ta igra, je tako zabavna, mislim, da bi morali dobiti vendar je ena stvar, ki jo ne pozabite oceniti s petimi zvezdicami, prosim, hvala, Baba 😊😊😊🙂🙂🙂☺☺☺😄😄😄 =-O
Za koncept bi lahko dali več zvezdic, vendar igra ni na ravni. Sklapljanje ni pravilno. Večino časa se soočate z liki na zelo visoki ravni. Npr. Lvl 8 proti Lvl 14. Igra se začne sredi bitke, čeprav imate stalno podatkovno povezavo. Lik sredi igre zaostaja in ga nenadoma ubije. Pridobiti nove like je zelo težko. Spet boste morali razliti denar za nove like in jems. Ko enkrat dosežete 12000+ trofej, postane nemogoče iti visoko brez plačila.
Čeprav je to zabavna igra, je verjetno zelo kratkotrajen prenos. Jasno je, da je to razvijalec, ki želi samo vaš denar. Ni pravega načina za napredovanje, ne da bi porabili veliko denarja, 1000 draguljev (ki ne kupijo veliko) za 20 $. Nenehno se pomerite z veliko močnejšimi nasprotniki, ki vzamejo zabavo iz igre....hitra odstranitev
Dobra igra, vendar obstaja veliko goljufa, kot je, ko si 7,8,9lv nasprotniki lv so 10,15,13,
Zaenkrat precej dobro, vendar sta samo dve vprašanji še vedno tema noč čarovnic (od 8. 12. 2021) in vsakič, ko sem tik pred zmago, me igra odklopi in na koncu dobim -12
Grafika, igranje in dizajn so večinoma v redu. Ugotavljam, da se igra velikokrat zmoti in me zadenejo napadi, ki so bili očitno izven dosega, ali napadi, ki sem se jim pred časom že dolgo izmikal. To je neverjetno frustrirajuće. Včasih sem bil v tej igri dokaj spodoben, ko sem dobival zmage na dosledni osnovi, zdaj pa so vsi ti visoki liki postavljeni v moj lobi in nikakor jih ne morem premagati brez izjemne sreče. Premočeni so, kolikor je mogoče, in ta mačka je smešna.
Ista igra ko brawlstars pač zlo je fajna pa pač brawlstars je Tut dobra igra predlagam obe in brawlstars in zoobo. Pol pa se morate med nami prenesti zaradi Robloxa, da boste tako svoje najljubše igre lp
ok
je dobro, vendar so napake in enako z mojim prijateljem, tako da je to slaba stvar pri zoobi, ampak navsezadnje je res dobro zelo zabavno igrati s prijatelji
Zelo lep lik v tej igri, vendar so včasih prekinili povezavo s strežnikom, kar je bilo slabo
To je igra za otroke, vendar mi je še vedno všeč. Ne veš, od kod prihaja sovražnik. Igram tudi Pubg, ker je moja najljubša igra, vendar ni tako slaba. Ima preveč napak, kot na primer, ko zaženem igro, ne vidim zemljevida, ko zapustim in začnem tam, kjer sem ga pustil, moj lik umre.
Všeč mi je ta igra, ker ni podobna običajnim borilnim igram, kjer njihovi liki uporabljajo svoje orožje, toda to naj izbereš
Ta igra je dobra, vendar je dobil novega charectorja zelo težko. Pred enim mesecem sem dobil novega charectorja
Všeč mi je ta igra, a zaradi nedavnih posodobitev je skoraj nemogoče uživati, in mislil sem, da je to samo moj stari telefon, vendar opažam, da nisem samo jaz. Moja glavna težava je, da ne morem prenesti novih posodobitev. Druge težave so številne napake med igranjem in vse počasno. Prav tako od lanskega novembra ne morem gledati videoposnetkov za nagrade. O tem sem pisal Googlu in Zoobi in upam, da bom kmalu spet lahko igral tukaj. Hvala
Sploh se noce abdejtat Zbriste jo
eferg
Zabavna igra, dokler ne dosežete 7. lvl in igrate proti lvl 15, ni možnosti za zmago. Težko ga je tudi dvigniti, razen če porabite pravi denar.
Z novo posodobitvijo se po koncu vsake igre prikažejo oglasi. Zadnjič jih zdaj ne prikazujejo niti enega oglasa. Prav tako so vse nižje ravni vržene v igre na visoki ravni brez možnosti za našo zmago.
To je najbolj huda, nepoštena igra, ki sem jo igral do zdaj... sploh nimate priložnosti, da bi jo zares igrali, ker boste poskušali izboljšati svoj lik in vas bodo vsako igro ubili za 10,11, Znaki na ravni 12 in več in nekateri znaki so premočni. Prav tako moram reči, da je kuščar Larry smešen... Vse, kar naredijo, je, da postanejo nevidni, počakajo, da te ubijejo, in potem ukradejo tvoje zdravstvene pakete in ekst. To je skrajno neumno nepošteno.
Težko je dobiti dragulje, denar in like ter spremeniti ravnotežje tekem in chrs
Un gioco molto bello👍