Post by felicultute on Feb 3, 2022 9:39:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogemet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Évekig tartó kemény munka és időnkénti pénzköltés után frissítésekre és jelmezekre, valamint zsetonok, tervrajzok és banánok megtakarítására ez a legújabb frissítés őszintén szólva borzalmas. Szinte csalóka, amit a Gameloft tett itt, és azt tervezem, hogy eltávolítom, ha ezeket a változtatásokat valamilyen módon nem fordítják vissza. Én is szívesen visszakapom az összes elköltött pénzemet.
Néha nem teljesen érthető mit kell csinálni,egyébként,ahogy rájössz elég gyorsan megy,minden pálya vmi újat nyújt!
Ez a játék gáz.. El se indul..
Ez egy szórakoztató játék, amióta az új frissítés megjelent. Talán csinálhatnátok miniont, mint egy youtuber. A képessége az lenne, hogy 200%-kal több tárgyat zúzzon össze a mega minion használata közben. Köszönöm ezt az új frissítést
Annyira élvezem ezt a játékot, mint ezt az "új" aljas én játékot. Annyira tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak ezzel a játékkal. Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt játszottam ezzel a játékkal... és egy időre abbahagytam. és most visszatérek ebbe az "új" aljas én játékba. Úgy értem, ez rendben van, de én jobban szeretem a régi aljas én játékot... ezt csak úgy tudom megtenni, hogy bejelentkezek a laptopomra és játszom a régi aljas én játékkal, mert megvan a pc-verziója. Ez teljesen váratlan volt.
Nagyo jo csak nem indul el nekem miota frisitetem mert azt irja ki hogy press any button to contiune és tudom hogy mit jelent de nem csinál semit ha bárhova is katintok!!
Néha akadozik!!♧♧
Régebben nagyszerű játék volt, egy ideig eltávolítottam, amikor visszakaptam, más volt, és őszintén szólva borzasztó. Nagyon késik, és soha nem hagyja abba az utasításokat. És nincs hatalma bizonyos dolgok megtételére, amelyekre korábban képes volt. Kérlek, add vissza a régi miniont!
A játék sokkal jobb lett, a csatlósokat könnyebb feloldani, és több játék és feladat, mint csak futni. nagyon tetszik a frissítés
Ez egy szórakoztató játék, de csak ezért adok rá 4 csillagot, mert a frissítések letöltése örökké tart. De ezt leszámítva jó játék.
App Store-sztori: Minion Rush – megversz minket?
Keresés - Android játékok topikja - PROHARDVER! Fórum. ... runner: Temple Run, Temple Run2, Minion Rush, Jetpack Joyride, Into the Dead, Subway Surfers
A játék időnként fixnek tűnik. Játszott egy szintet, és jobbra csúsztatva elkerülte a tornádót, majd balra húzva egy oszlopot, de a kegyenc nem mozdult balra. Megnéztem egy hirdetést, hogy próbáljam újra, ugyanez történt. Elköltött Gru érméket, hogy még egyszer kipróbálja, és ugyanaz. Egyre nevetségessé válnak a hirdetések, van elég lehetőség a nézésre, aztán még több reklámot és bannert görcsölsz bele a játékba. Miért nincsenek hirdetések a Kindle verzióban?
Imádom a játékot eddig, de hiányzik, hogy ahol megérintheti a kegyencét, és a kegyenc reagálni fog. Például megérinti a kegyenc szemét, aki reagálna az ujjad érintésére.
Élveztem a játékot .. az a helyzet, hogy nem könnyű jutalmat szerezni, ) élveztem a különböző szigeteket.... szettek.... Tetszett, hogy minél tovább futottam, annál gyorsabban ment igen!! Amit élveztem... Tagba léptem 63 éves vagyok.....
Az en telom letolti, de nem inditja el!-.- samsung galaxy mini 2
A játéknak vissza kell térnie az eredeti stílusához, és tartalmaznia kell a többjátékos funkciót, ahol 2 játékos lehet ugyanazon a pályán
Online játék Classic Klond**e Solitaire Card Game online játékokat ingyen. ... Játékok Minion Maker · Minion Maker ... Játékok Cristiano Ronaldo Kick`n`Run.
Hova tűnt a kalózos event?
Menő
Szeretem ezt az alkalmazást! Mióta megjelent! Annyi különböző verseny van, vagy olyan helyiség van, amiben meg lehet csinálni, és játszom. Jól érzem magam, semmi agyament játék.
Nem tetszet mindig kilépet magát
Nem jut a töltőnél messzebb
Alkotó kérem olvassa el ezt. A régi verzió jobb, és jobban szórakozik. A régi verzión lehet barátkozni, az újon viszont nem, a küldetésben szereplő új verzió túl rövid, de a régi hosszú. Így sokkal szórakoztatóbb a játék, és ez volt az unalmas és rossz frissítés. KÉRJÜK, HOZZÁ VISSZA A RÉGI VERZIÓT, HOGY SZÓRAKOZÁSBAN LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!! És ennek a játéknak régen végtelen volt, ez unalmas frissítés volt.
Nagy! Nagyon szórakoztató! De nagyon hiányzik a régi verzió és a korlátlan móka, amíg el nem ütsz valamit, vagy beleesel egy lyukba. Ez az egyetlen problémám
Perfekt
Nem indul a frissítés óta.....
hozd vissza a játék végtelen futó/freeplay részét. ez volt az a tulajdonság, amit a legtöbbünknek tulajdonképpen gyerekként kedveltünk. Nagyon szerettem a mini küldetéseket és a főnököket, akikkel találkozol, de most ez az egész játék csak egy rövid, 15-30 másodperces futó. kérlek, hozd vissza a játék ingyenes játék végtelen futó részét.
A frissítés után a játék lefutott. Az eredeti játékban addig futhatsz, amíg meg nem halsz. De az új játékban, miután befejezett egy feladatot, már nem futhat tovább.
Tényleg kiakadtam! Közel 2 millió banánom volt, és sok maximális jelmezem. Azt mondták, hogy mindent visszakapok, de hazugság volt. mindent visszanyertem. Micsoda csalás!
A videós kiegészítéseim jelenleg nem működnek. Mert csak múlt csütörtökön álltak le. Valamilyen oknál fogva. Nem tudom miért. még mindig nem tudom. A videós kiegészítések ismét nem működnek. Még mindig nem. Szóval javítsd ki és köszönöm.
LEGJOBB JÁTÉK EVÖR!!😅😅😅😅
IMÁDOM!!!!!
Ez is a kedvenc játékom, de régen szórakoztató volt, de már nem, és a játék kidob, miközben játszom. És én is használom az összes miniont, de most vissza kell szereznem őket és a helyeket is, ebben az új verzióban
A legutóbbi frissítés tönkretette a játékot...Szerintem a játék formátumának változtatásai rendben vannak (bár a speciális küldetések régi verzióját jobban szeretem), de a csatlósokon/jelmezeken és a power-upokon történt változtatások szörnyűek. Szar az emberek számára, akik annyi időt/pénzt költöttek arra, hogy mindent felépítettek, csak azért, hogy ez most semmit se jelentsen. Vissza kellett volna kapnunk az összes továbbfejlesztett csatlósunkat, de ez nem így van. Kaptunk jelmezkártyákat, de elegendő érmét ahhoz, hogy valóban frissítsük őket, és hozzáadták az ügynöki rangot, ami újabb akadálya a jelmezek frissítésének. Mindenesetre folytathatnám ezt, de biztos vagyok benne, hogy ez süket fülekre talál.
Akkor most jobb volt a régi
A régebbi verzióban még akkor is futhat, ha a küldetéshez szükséges összes feladat befejeződött. Nekem a régebbi verzió tetszett jobban.
A régebbi sokkal jobb volt
De egy idő után unalmas +unfair