Post by gukazapmume on Feb 8, 2022 1:28:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Единственият проблем е, че много елементи са заключени, затова давам звезда на eoe и деинсталирах приложението ......
❤❤❤❤❤❤❤❤
Беше много, много добре, детето ми го хареса, тя винаги щеше да играе с него.
Тази игра е забавна покупка Всичко, което е хубаво, е заключено, мисля, че трябва да отключите няколко неща като сватбените торти и смутита
Харесвам тази игра, но не е отворена. Сватбена торта и магазинът за сок надявам се сватбената торта и магазинът за сокове да отворят
Тази игра е сладка, но твърде много реклами, затова я изтривам
Това е невероятна игра, много ми харесва, защото няма толкова много реклами и има разнообразие от опции, от които да избирате, докато печете. Това, което не ми харесва в него обаче, е, че трябва да закупите почти всичко, за да го отключите и когато преди това отключите нещо, го намирате отново заключено при следващата ви игра, което наистина прави играта по-малко приятна. Ще оценя играта с пет звезди, след като тези проблеми бъдат отстранени.
Когато използвах приложението, изглеждаше толкова интересно, но когато го играх, видях бебе там и нямаше много кафенета, играта е толкова скучна
Хареса ми играта, но там почти всичко е заключено. Това, което не ми хареса!!!🙁🙁
Тази игра е добра, но всички продукти са заключени, само 2 или 3 са отключени и съм я играл 1 седмица, но след това ми стана скучно, така че за това й давам 3 звезди, ако има още подобрения, тогава ще инсталирайте отново тази игра
Много хубава игра, много вълнуващи неща в тази игра
Обичам тази игра, но повечето от елементите са заключени, моля, отключете ги
добре, но му давам само 3 звезди, защото нещата не се отключват, само това е проблемът
Уау тази игра е много хубава
Продължава да се зарежда... дори не се отвори в телефона ми
Това е много добра игра, да, няколко реклами трябва да гледаме между тях, но все пак е много хубава, обичам тази игра
Тази игра беше по-добра за игра. деца
това е добра игра, но нивото не се отключи бързо
Тази игра е много добра, но рекламите са твърде много
Тази игра е много интересна, но едно нещо е, че ще страдате, преди да я изтеглите или да я инсталирате
Това е добра игра, но рекламите ме убиват
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation cwqa
Якооо
тази игра и дава 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
това е добра игра, но има някои нива, които не са отворени, така че не съм доволен от играта
Харесва ми, но не изглежда добре, когато тази кукла е😠😡 за някого, а сватбената торта не се отваря.
Харесва ми това, толкова е интересно, но това, което не харесвам, означава, че другите неща винаги са заключени, след като отключа това нещо, докато следваща игра, то автоматично се заключва 🥵 когато изчистите този проблем, давам 5 звезди🤩
Тази игра струва 10000000000000000000000
Емм, мисля, че има толкова много добавки, но може би много декори или торти, които трябва да добавят, имат много декори..
Мразя играта, защото отнема твърде много време за зареждане, дори не става и просто пропилях данните си, изтегляйки тази игра
Името на играта е real cake maker 3d, но тук 3d cake е заключена.....😕😣и тази игра беше много интересна и забавна😀
Тази игра е много приятна както за момичета, така и за деца.
Хммм харесвам тази игра, харесва ми, но в тази игра не искам реклами толкова много реклами, но забавно, насладете се, не е скучно, повярвайте ми
Тази игра е прекрасна вълнуваща невероятна продължавайте да играете тази игра само всеки ден, истински cake maker 3D е прекрасна, но скучна реклама
Това е много добра игра, обичам тази игра
Кооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо добро игрище научих няколко рецепти за торти ✌ звезди за това
Real Cake Maker 3D Bakery સિમ્યુલેશન rdsx
Това е хубава игра, но всички торти не се отварят
Аз мисля, че тази игра е много интересна
това е много добра игра. много ми харесва. в някои игри с торти инструментите, които използваме, за да направим тортата, няма да работят правилно. но в това работи правилно😊😊😊
Scary Teacher 3D Symulacyjne dlfl
Обичах тази игра, моето семейство изтегли Real cakemaker 3D. Много обичам ❤️❤️❤️❤️❤️ тази игра. И бях открил всяко ниво. Няма много реклами, така че мога да играя много щастливо. Сестра ми и аз винаги прекарваме времето си в тази игра.
наистина е хубаво, наслаждавам се .mtwaaaaa дори съм изстрелян от думи, не знам какво да кажа отново, но всичко, което мога да кажа е, че играта е наистина хубава и прекрасна
Харесва ми това.... Тази игра беше много лесна .... играта на истинска торта е .... много хубава и игра на ниво Вера 🎉😎....
Това е твърде добре, но има и проблем, че някои нива не са отключени. Не можем да ги играем. Можем да правим само торта за рожден ден и кексчета, така че, моля, отстранете този проблем и позволете другото ниво, след което можем да играем.
Хубава игра, но някои функции са заключени и не се отварят без да платите пари
Играта е мн гана😫😫😑😑😮😥😥
Това е наистина страхотна игра, но някои места са заключени и трябва да платите за тях, но препоръчвам да изтеглите сега👍👍👍💗😍😂😊
Обичам тази игра, тя е за малки деца, но аз съм на осем години 😂 и все още обичам тази игра, която също съм я играла като малко дете. Толкова си креативен ☺️☺️ това е най-добрата игра, която обичам повече от tik tok. Продължавайте все така 😊😎