Post by gukazapmume on Feb 8, 2022 1:34:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejen vir ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
ESTRATEGIA. Heroes Strike.
Ali lahko naredite turnado element in združite vse elemente in ali lahko dodate več posnetkov, to bi bilo zabavno!
Dobra igra samo malo pomiri bote. Morda namesto 10 zadetkov s popolnoma nadgrajeno magijo in kupom oživitev lahko naredite kot 3 zadetke.....samo ideja. Všeč mi je bil izziv, a v zlati ligi je preprosto smešen. Na koncu skoraj nemogoče igrati
Fantje potrebujete denar, da zaženete igro, a bog, toliko oglasov, vsakič, ko igrate ali greste na drugo raven, se oglasi oglasi. Nehajte nam tiščati oglase v usta
Odlična igra, vendar preveč oglasov. Med ravnmi so oglasi, ko zmagate, je oglas, če umrete, morate gledati oglas, morate zlate ali odkleniti nove junake, ki jih morate gledati oglase.4-5 načinov, kako smo prisiljeni gledati oglase, kar je precej frustrirajuće. Mislim, da bo igra bolj igrala z odstranitvijo obveznih oglasov po zmagah ali porazih. Že zdaj je težko dobiti zlato in predmete, igra je dovolj dobra, da ljudje gledajo oglase za predmete in skrinje.
Rocket Royale Download Najnovejša različica (2.2.5) brezplačno .apk - Battle Royale apk
Magica.io Apk Brezplačen prenos za Android. Ponuja najboljšo igro Android ... Ime paket, io.battleroyale.magicka. Razvojni, CASUAL AZUR IGRE.
Mojmir Slovenski Čotar, Baletnik
Ta igra je slaba, zelo slaba, kar naprej umiram in umiram, kot vsakič na naslednji svet, postane težja in ko sem AFK me ubijejo, zato želim, da se popravi in dokler ni posodobljena, jo bom prenesla nazaj!
Elementi in sposobnosti/spretnosti so dobri in vse ostalo.... Moja edina skrb je ADS, ko se vsaka bitka konča, se oglasi vedno prikažejo in morajo počakati 20-40 sekund, kar je malo nadležno, ko si tako navdušen za naslednjo tekmo, potem se prikažejo oglasi!
Res zabavno, vendar so ti oglasi preveč nadležni in še posebej, ko igram na začetku 2. tekme in dobim oglas SAMODEJNO UMRIM.
Naložite Fan of Guns 1.0.65 APK Android com.cg.fanofguns
Igra je zabavna, vendar je preveč oglasov za eno prekleto stvar. Namesto tistih, če bi kovance uporabili za obnovo zdravja ali za novo perk, bi bilo bolj zabavno in zahtevno. Poleg tega je igra popolnoma zakonita!!
Igra je res zabavna in oglasi so enostavna rešitev, preprosto izklopite wifi ali podatke na telefonu. Edina težava, ki sem jo imel do zdaj, je velikost igralne palice
To je super igra, vendar edina stvar je, da ugodnosti niso tako velike, mora imeti veščine in prednosti axes.io, vendar je igra v redu. Upam, da boste naredili več takšnih iger
Magica.io - Battle Royale Akčné oth
Neverjetno, vendar sem si premislil. Preveč zamika. (4. ponovna namestitev)
To je zabavna igra. Zelo mi je všeč, a lahko namesto ognja in kamna dodate zrak (vem, da imate tornado)? če pa ne morete, ni problema, je dobra igra in všeč mi je .in bi bilo dobro, če bi lahko dobili programsko opremo, ki jo po odstranitvi in ponovni namestitvi nadaljujemo z zadnjim napredkom
Igra je zabavna, a toliko dodaj toliko dodaj, da bo igra slaba in ne virusna
Slovenija – HOPsi
Ni veliko oglasov in je zabavno igrati
Dal sem dve zvezdici, ker vse posodobitve niso zelo, sem mislil, da bo v tej posodobitvi nov način, vendar ne ne in ne!! noben način ne bo več na voljo samo en in dva načina, zato sem mu dal samo dve zvezdici 😡😡😡 tako da sem zelo zelo jezna
Ta igra je zelo lepa, hvala lepa, ali lahko popravite oglase kadarkoli, ko igram njihove oglase, hvala lepa za vašo storitev 😊
Prosim neft nesmrtnost, razumem, da naj bi bilo legendarno težko dobiti perk, toda dejstvo, da te naredi neranljivega + povečana hitrost, pomeni pogubo za tistega, ki jo sproži. In zdi se, da ga imajo vsi, zelo spretnost goljufanja na prvi stopnji. Znebi se vsaj ljubitelja hitrosti, da bom lahko pobegnil
Zelo mi je všeč igra, če dodate še urok za moč vetra😀🙂
Magica.io Экшен amo
Bronasto-srebrna liga je v redu, potem zlata liga - meh. Kot da sem v drugem svetu. Ne morem se niti vrniti v prejšnjo ligo, da bi mlet. Ja, v zlati ligi si dobil več, čeprav je to poraz, a na dolgi rok postaja samo razdražljivo. Ni sredstev za pridobivanje zlata ali padcev predmetov.
Ta igra je težka kot čudna sredi srebra in zlata. Kot da bi morali plačati več skrinjic in kovancev za nadgradnjo samo, da preživite en zadetek, in če boste v dveh dneh doživeli premagovanje vseh lig, se ta igra zdi samo izigrana. Naj bo vsaj malo prijetno s spletnimi igralci. Vse, kar naredite tam, je, da pridobite tri lige, nato pa vam ne preostane nič drugega kot igranje ravni, ki so neobvezne.
... LAS SUPERNENAS: LA SERIE CLÁSICA (2) · LAS TERMAS MÁGICAS Y OTROS RELATOS (1) ... FORTNITE: BATTLE ROYALE (1) · FORTNITE: LA MEJOR GUÍA PARA GANAR (1)
Magica.io Laga ahnt
Na koncu tekem me vpraša, ali želim gledati oglas, da me oživijo. Pritisnem ne, vendar mi še vedno daje prekleti oglas. Kaj za vraga! To me jezi. Ne, nočem gledati oglasa, da bi ga oživili, vendar sem ga vseeno prisiljen gledati. Namen igre je, da vas razjezi in povzroči, da želite nadaljevati z igranjem, vendar je ta en primer, ko me prisilite, da gledam oglas, vseeno preveč jezen. Razen tega je igra super.
Vse je bilo zabavno in igre, dokler ne dosežete nemogoče ravni. Osebno sem moral vsako stopnjo igrati 26-krat in več ko izgubiš, bolj frustrirajoče je. Čeprav je tako zasvojenost, je absolutna igra besa
Sama igra je podobna "Magiki", ki je na igralnih konzolah in osebnem računalniku, vendar je to preprostejša mobilna različica. Ideja igre je v redu, vendar dobite samo eno življenje, in če se želite ponovno pojaviti, morate gledati oglas, kar je na videz v redu. Toda po enkratnem času morate za oživitev začeti plačevati pravi denar, sicer začnete od začetka kroga in izgubite napredek. Poleg tega bi lahko kdorkoli plačal več za zmago... Vi pa se borite z boti, ki so nastavljeni precej težko.
Magica.io - Battle Royale Action uro
zabavna in zabavna igra, vendar morajo popraviti cilj
Ta igra je precej meh. In ima veliko oglasov, tako da pokvari zabavo
Razprave - Studies. Damijan Guštin: DRUGA SVETOVNA VOJNA IN MESTO SLOVENIJE. V NJEJ. The Second World War and Slovenia's Position in It.
Magica.io - Battle Royale Akcijske igre cgvh
Android Snake Rivals - Battle Royale APK
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, toda če obdržite več igralcev brez povezave, bo bolj super kot katera koli igra, bo vaša igra na 1. mestu najboljših lestvic, prosim upoštevajte moje povratne informacije 😊😊
To je spodobna igra, vendar je velika motnja, ko gledate oglas, da se ponovno pojavi, le da se zarodi naravnost v sovražnikov napad in takoj umre.
Pozdravljeni, igra je res zabavna, a ko si v srebrni ligi, se začne zelo težko
Ko dosežete visoko raven bot ai get aim, se moj lik kar naprej premika sam od sebe, da sovražim to in priporočam, da ga ne igrate, razen če želite, da vam je dan uničen.😭
Bolan
Mislim, da je kul koncept in stvari in niste nenehno bombardirani z dodatki, vendar ni pravega večigralstva in tudi v bistvu je retekstura axes.io čarovnica je taka, vendar z axesi imajo podobne nakladalne zaslone enake znake , in igranje je res podobno, tako da se komaj zdi, da je to lastna igra in samo preoblikovanje druge, bi ji dal 4 zvezdice, ampak to je razlog
Preveč oglasov in grozno igranje.
Res je zabavno, priporočam igranje.
Pozdravljeni, razvijalci Magica So so želeli napisati oceno o nečem, o čemer bi morali razmisliti. Tako sem igri dal trenutno 3 zvezdice. Igra je zabavna, vendar imam nekaj težav. 1. "Pomanjkanje zmožnosti videti" Tako na primer. Napad zunaj zaslona Privede do pomanjkanja časa, da bi ga videli in da bi se lahko odzvali. Druga stvar je dvig moči s nivoja. Blokira vaš pogled pred napadi ljudi. Predlogi. Dodajte gui zemljevida ali povečajte FOV nazaj. Dodajte možnosti za premikanje pojavnega okna za napajanje.
Sprva nisem mislil, da se bom spustil v to, toda po nekaj minutah nadgradnje na pisane prizore in mehaniko, ki se je enostavno naučiti, me je dojela, da je to zagotovo izguba časa
Gacha Club Εύκολα tzbm
količina oglasov je nora
oglas prepreden in vsi so prisiljeni, razen nekaj