Post by gukazapmume on Feb 8, 2022 1:49:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox dözüm kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
Cok ama cok guzel bir oyun
ስካይ ሮለር እንቅስቃሴ ያለባቸው gqms
Çoxlu reklam var. Mən buna dörd verərdim, amma bu oyundan həzz almadım
1 ulduzda coxdu
Çox əyləncəli və reallaşdırıcıdır. Düşündüm ki, bu, sadəcə 1 gün oynayacağım və sonra bu oyunla daha oynamayacağım bir oyun olacaq. Amma mən bu oyunu hər gün oynamıram. Zarafatsız kimi. Ancaq mən yalnız 4 ulduz qoydum, çünki bir yeniləmədən istifadə edə biləcəyini düşünürəm. Qazanmaq üçün daha çox oyunçu kimi. Bu onu daha əyləncəli və həyəcanlı edəcək! Odur ki, bu oyunda qazanmaq üçün daha çox oyunçu qoyun. Zəhmət olmasa yeniləməyə ehtiyacımız var!!❤
Download Sky Roller on PC with MEmu Android Emulator. Enjoy playing on big screen. Put on your roller skates now!
Bu yükləməyə dəyməz. "Xeyr təşəkkürlər" düyməsini vurduğum zaman məni birinci səviyyəyə qaytarır. Bu oyun da çox səhvdir. Öləndə ayaqlarınız qanuni konki yeyin. Qrafiklər də ən yaxşısı deyil. Səviyyələr çox oxşar və kifayət qədər asandır. Bu səhvləri düzəltsəniz, oyuna 4 və ya 5 ulduz verəcəm
Pobierz najnowszą wersję pliku APK aplikacji SKY dla Androida przez Ketchapp : Fly, jump, and clone yourself! (com.ketchapp.sky) (1.0)
Then you are congratulation you have visited the right page because here we have provided you latest version Sky Roller Mod APK for Android.
Uşağım bu oyunu sınadı və o, çox əsəbiləşdi və onun yaşı 8-dir
Kaş ki, bu proqrama sıfır ulduz rəyi verə bildim. O, qəzaya uğramağa davam edir və 400-ə yaxın olanda məni həmişə sıfır almaza qaytarır. O, HƏDDƏN ÇOX ƏLAVƏLƏRİ var. Və mən heç kimin onu yükləməli olduğunu düşünmürük. Quraşdıranda nə demək istədiyimi görəcəksiniz.
Babat oyundu ama qisin gununde qizin paltarina bax😒
Hər dəfə yeni səviyyəyə çatanda reklamın görünməsini gözləməli olmasaydım, yəqin ki, proqramı saxlayacaqdım. Reklamlar oyundan həqiqətən həzz almağa mane olur. Bəzi reklamlara baxmağın əleyhinə olmazdım, amma bu, şübhəsiz ki, həddindən artıqdır. Reklamlar köhnəlir və oyunu oynamaq həyəcanını öldürür.
Bu, həqiqətən də pis oyundur, onu endirdiyim və davam etdiyim anda heç bir səbəb olmadan dərhal öldüm! Ayaqlarımı hərəkət etdirməyə çalışırdım, amma onlar sadəcə ortada qalacaqdılar! Bu oyunda nəyin səhv olduğunu bilmirəm, amma bəzi aşkar düzəlişlər var! Bu 1-ə layiqdir və mən bunun yanındayam! Bu səbəblərə görə mən oyunu dərhal sildim, ona görə də BU OYUNU QURAŞMAMAĞI Tövsiyə edirəm!
Əslində bu oyun uşaq oyunu olmalıdır. Demək istəyirəm ki, bu mənim xoşuma gəlir, amma qadınların ayaqlarını aralayanda alt paltarlarını görürsən. Mən bu xüsusiyyət ilə həqiqətən narahat hiss etdim. Həm də hər dəfə yeni səviyyəyə qalxdığınız zaman reklamlar gəlir. )zəhmət olmasa bunu nifrət kimi qəbul etmə(
4 problemim var. 1, oyun məni bir səviyyədən çıxarır, 2, personajları əldə etmək üçün reklamlara baxıram, amma bu da məni oradan çıxarır. 3, uğurlu olduqda demək olar ki, həmişə səhv cins olur! Və 4, nəhayət düzgün xarakter cinsini əldə edəndə, oynayan zaman oyun dayanır və məni qovur. Nəhayət geri qayıtdığım zaman xarakter yoxa çıxdı və qiymətli daşlar hələ də xərclənir. BU OYUN BİR OYUNDUR!!! BU KADAR DƏHŞƏTLİ OLMAYIN! (Mümkün olsaydım 0 ulduz verərdim.) ALMAYIN, YOXSA PEŞMAN OLACAQSINIZ! ONUN VAXT İTİRİŞİDİR!
Bu oyun o qədər əyləncəlidir ki, o qədər də əyləncəli deyil, göründüyü qədər də əyləncəli deyil ⭐⭐⭐⭐
Yuklenir
çox gözəl bi oyun
Sky Roller - Skate Runner Game Free Download App for iPhone
Telefonumda Roblox-dan sonra ən yaxşı oyundur, o qədər asılılıq yaradır və əyləncəlidir! Ancaq yükləmək üçün yaş lazımdır və 100-cü səviyyəni keçəndə həmişə bir ton reklam olur. Əgər xasiyyətiniz pis deyilsə, bunu tövsiyə edərdim. Və personajları təxminən on dəqiqə oynadıqdan sonra əldə etmək o qədər asandır ki, hamısının kilidini açdım. Bundan başqa, ümumilikdə əla oyundur
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur və darıxdığınız zaman da gülməli olur və sonra o da yıxılır, amma bir az daha ətraflı məlumat istəyirəm, heç olmasa, bir az daha buraxacağam, çünki oynadığım zaman daha çox personaj əldə etmək istərdim və bütün bunlar onun oyunudur, həqiqətən də əyləncəli oyundur, mən bunu 3 qiymətə alacağam😎
สกายโรลเลอร์ อาร์เคด svmk
Sky Roller Arkādes spēles uno
Sixici oyundur
Super oyundu 5 ulduza laiqdi
The latest version released by its developer is 1.18.4. To install Sky Roller - Fun runner game on your iOS device, just click the green Continue To App button
Sky Roller – захватывающая и динамичная игра, симулятор катания на роликах. ... Android 5.0+ Другие версии ... Особенности игры Sky Roller:.
Off The Road - OTR Open World Driving რბოლა jpsu
yaxşı
Əyləncəli, lakin beş nöqtə iki saniyədən sonra köhnə və darıxdırıcı olur. Kaş ki, bu oyunda insanları yarışa bilsək, amma yəqin ki, bunu etməyəcəklər. Və bu kiçik darıxdırıcı oyun üçün çoxlu əlavələr var.😑
Oyun gozeldi.Amma bir az cetin olsa yaxsi olardi.Oyun cox asan olduguna gore bir az oynadiqdan sonra insanin ureyi darixir,sixilir.Ona gorede 2 bal verdim.Amma oyun qeseydi.
Yaxaifi
Super
İndiyə qədərki ən pis oyun, bir dəfə çox dəfə fasilə verərdi və bir dəfə çoxlu səhvlər olurdu, mən doğru olanı tapdım və sonra o, ququ dəlisi kimi və öz-özünə getməyə başladı, ona görə də bu oyuna bir ulduz verdim, amma əgər 0 olsaydı * Mən də o oyunu götürərdim, heç vaxt yükləməzdim
Bu, yaxşı oyundur, reklamların çoxu deyil, amma hər dəfə qarışmayanda uğursuz oluram. Uğursuz olanda isə 1-ci SƏVİYYƏYƏ QAYIDIRSIN. Bu, çox zəhlətökən və axmaqdır. Niyə beyinlərindən istifadə edib təkmilləşə bilmirlər? Onlar qarşınızda gedən Disney adamlarına bənzəyirlər. Mən bu oyunu o qədər də maraqlı olmayan oyun kimi qiymətləndirərdim. Onlar təkmilləşdirməli və yenidən başlamamağınıza şərait yaratmalıdırlar. Buna görə də bunu 2 ulduzla qiymətləndirdim. Gününüz yaxşı keçsin. Və lütfən, bu oyunu İNSANLARI təkmilləşdirin
Yaxşı idi amma oyun arasında çoxlu əlavələr var idi 😬 və yükləmə problemi var ona görə oyunu quraşdırmamağı tövsiyə edirəm
Əyləncəlidir, çətindi, yaxşıdır, qoy uşaqlarınız oynasın, çox əyləncəlidir, sadəcə olaraq, uşaqlarınız bunu sevərdi oğlum onu sevdi mən də sevdim, hətta ərim də sevdi, siz də sevməlisiniz 💕😘💕 bu oyunu mən oynamadım mən belə dəli olardı
Bunu bəyənirəm amma ona 2 ulduz verməyimin səbəbi 1. daha yaxşı şey üçün pul ödəməlisən, 2. Eyni paltarları alıram.