(Android/iOS) Stickman Revenge: Demon Slayer trișează rezistența infinită
Feb 8, 2022 1:55:23 GMT -5
Post by gukazapmume on Feb 8, 2022 1:55:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează rezistența infinită ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
wow joc tu foarte iubește stickman-ul te iubesc să (♡o♡)👍
Vă rugăm să reparați jocul
Acest joc este bun, imi place
Aștept mai mult conținut, dar jocul este uimitor după ce am achiziționat „fără reclame”
Joc distractiv la început, dar devine extrem de plictisitor și repetitiv.
Stickman Revenge: Demon Slayer Екшн xqw
Reclamele sunt atât de enervante, dar îmi place acest joc, așa că îi dau 3 stele
Este frustrant că nu mai funcționează după un nivel și nu pot merge mai departe. Vă rog să remediați și l-aș evalua mai mult.
Game of Warriors Стратегије gup
Nu pot vedea personajul roz sau orice echipament echipat, aș dori să pot folosi personajul și nu mă lasă să joc ca ea
Are nevoie de mai multă aventură
La început, este atât de satisfăcător să joci, apoi THE BUG A AVENIT ÎN ETAPA 3
donuts pe care îl urmărești, adaugă pentru a-l juca, ești forțat să plătești bani pentru a nu fi forțat să vizionezi reclame
totul mult mai tare Wow
Buggy, are potențial. Amuleta de pește împreună cu alte bug-uri complicate strică jocul din păcate. Mi-a plăcut până la nivelul 6.
este foarte tare și dau 5 stele PENTRU CEL MAI BUN JOC DE LUPTE EVVEEEER
Cred că acest joc este grozav
Joc jelek gak usah di donlod
Queen White Rejuvenating Configurați ce este mai bun dintre toți monștrii și noi toți și am avut o zi fantastică și avem cu toții ce este mai bun dintre noi și tot ceea ce ne cumpărați un cadou de ziua de naștere de la prietenii noștri dragi ne va ajuta cu nunta noastră și aniversarea nunții și sărbătorile de naștere 3 în 1 în lumea umană, asigurându-vă că vă bucurați de ziua departe de efectele nocive și special special special special special special special special special special special special special special special
Nu am încercat
Puteți, vă rog, să remediați erorile, cum aș putea să mă conectez la fecbook și să mă joc cu nagati sau upgradet
Actualizați vă rog
Bucură-te de acest joc
Este cel mai bun joc stick-man 🎮 🙌
Îmi place jocul
Joc cu o mulțime de bug-uri.. Jotaro nu poate folosi abilitățile în modul hard.. iar a șasea misiune este blocată în prima rundă.
Merită, dar pentru mine jocul a continuat să se prăbușească după o reclamă jucată, dar în general este un joc distractiv
Este oarecum întârziat, vă rog să-l reparați
Shiva
Bagus dan sangat menarik tapi masslahnya lama lama levelnya makin susah dan monsternya kuat kuat
Nu-mi place acest joc de bat 1 stea
Terminat jocul. O mulțime de probleme. Sperăm că va exista o parte a șaptea pentru campanie
Antreinând
😡😡😡😡😡😡😡
Nu știi cât de mult am așteptat acest joc, este o experiență foarte uimitoare
Frumos joc, dar de ce acest joc are doar 3 caractere? dar cel mai bun joc
Wooooowwwww Îmi place acest joc. Pot spune că este unul dintre cele mai grozave jocuri de luptă stickman pe care le-am jucat vreodată, dar are erori în meniul personajelor, uneori, numerele atacurilor sunt greșite. Vă rugăm să adăugați celelalte trei moduri de joc despre care ați spus că lucrați la el. Acum ai muncit din greu pentru joc. Acum fiecare comentariu pe care l-a scris fiecare persoană a fost nedrept pentru că nu poți programa totul. dacă aș fi în locul tău, aș face 10% din 1 mini-jocul la fiecare 2 zile. le-ai promis celorlalte moduri de joc thaaankkkks.
Conceptul și chestiile jocului sunt foarte gândite, dar este imposibil, încep de la ușor la avansat, chiar și în modul ușor.
Prea dificil
Totul este bine deocamdată, cu excepția modului poveste, este foarte greu de jucat
Imi place jocul asta. Grafica este drăguță și foarte ușor de jucat. Dar mi-aș fi dorit să fie mai mulți eroi. Dar jocul este foarte tare. Merită 5 stele pline😗
Când este actualizarea de Paște, jocul spune că va veni în curând pentru articolele de Paște
Acest joc are un mare potențial și aștept să-l văd terminat.
Foarte distractiv, deși s-a prăbușit de mai multe ori