(Android) Merge Battle Car: Idle Clicker bir çox kristalları modifikasiya edin
Feb 8, 2022 1:58:25 GMT -5
Post by gukazapmume on Feb 8, 2022 1:58:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristalları modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Dəhşətli hər dəfə daxil olanda bütün pullarımı və maşınlarımı itirirəm, heç vaxt oynama!
Əla oyundur, amma arzu edirəm ki, səviyyələri əldə etmək bir az daha asan olsun
Çox reklam yoxdur, olduqca gözəl birləşmə animasiyaları, 7/10
Mən buna 5 verirəm, çünki siz yarışa girirsiniz və müxtəlif avtomobilləri birləşdirərək gözəl avtomobillər əldə edirsiniz ki, bu mənim beş ulduzumdur. İnsanların oynamalı olduğu divar kimi hiss edirəm, çünki bu, rahat və əyləncəlidir və siz bunu istədiyiniz yerdə, hətta yol səfərində də edə bilərsiniz.
Cox qəşəng məndə pul oldu
Merge Battle Car: Idle Clicker Diverse ybq
Əgər cansıxıcısınızsa oynamaq və əylənmək üçün əyləncəli oyun.
Kodlar bezdiricidir və reytinq qutularıdır
əıa
Əyləncəlidir, lakin daha böyük bir trek əlavə edə bilərsiniz
bu, həqiqətən yaxşıdır, bu oyunu çox bəyənirəm və ən maraqlısı hər dəfə eyni avtomobillərdən 2-ni bir yerə qoya və təkmilləşdirə biləcəyiniz zamandır.
Bir-iki dəqiqədən sonra darıxdırıcı
Farm Heroes Saga Εύκολα wcgf
gözəl oyun.. Amma yalnız bir şey pisdir... Səviyyə 9 olanda bu oyunu qiymətləndirəndə gözəl avtomobil əldə edə bilərsiniz... Beləliklə, hamı bu oyunu qiymətləndirir və deyir ki, çox yaxşı oyun! " amma bundan sonra onlar U Lambo vermirlər ... Kədərli
telefonda Android 9.0 proqram təminatının yenilənməsindən bəri uğursuz və ardıcıl olaraq sıradan çıxdığı üçün 1 ulduza düşüb. Yeniləmədən əvvəl bu oyundan həzz aldım. Ümid edirik ki, proqram yeniləməsi qəzaları düzəldəcək, düzəldildikdə baxışı yenidən 5 ulduza düzəldəcək.
Oyun yaxşıdır, lakin oyunun məzmunu yaxşı deyil
Merge Battle Car: Idle Clicker Jocuri obișnuite yau
Bu yaxşı oyundur, sadəcə vaxt aparır
Əvvəlcə sərin oyundur, lakin tez köhnəlir.
Onların hamısı eyni 1 ulduzdur, real miniatürlər əlavə edin, yoxsa mən oynamayacağam. YENİDƏN
Oyun hətta işləmir, glicyhs və bağlayır onu düzəldir!
Ən yaxşı oyun, oyunun yaxşı olacağını düşünmədim, sadəcə maşınlar qurursan, asan oyundur sənin üçün gözəl oyundur.
Çox gözəl oyundur
çünki oyunu sevirəm
O qədər epikdir ki, düşündüm ki, mən maşın sürməliyəm. Bu daha yaxşıdır!
yaxşı idi ki, daha soyuq və daha yaxşı avtomobillər yaratmağı xoşlayıram
Bu, sadəcə olaraq, həqiqətən məmnunedici bir oyundur və əyləşdiyiniz zaman oynamaq gözəldir və oradakı maşınlar o qədər heyrətamizdir ki, kaş onlar real həyatda belə maşınlar yaradaydılar 😎😎😎😂✌️✌️😉😉
Yaxşı idi, amma bir müddət sonra onu neçə dəfə yükləməyimdən asılı olmayaraq yükləmə dayandı. həmişə 81 faizlə dayanıb
Merge Battle Car: Idle Clicker Ajanviete naek
Merge Battle Car: Idle Clicker Gündelik sikh
gözeldi adim ismayil
Pis
Merge Battle Car: Idle Clicker Diverse ybq
Çoxlu əlavələr oldu
Bu oyun indiyə qədər oynadığım ən maraqlı oyundur, çünki bütün avtomobillərin necə göründüyünü bəyənirəm, çünki rəngləri sərindir, bu, birləşmə oyunudur və onlar mənim sevimli oyunlarımdır, çünki onlar çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooqlar qaneedicidirlər və dəli olduğunuz zaman sadəcə atlaya bilərsiniz. bir oyundur və bu, sizi bir az stresə sala bilər, lakin bu, əsasən sizi qane edir, çünki bu, sizi normal hiss etdirən bir istirahət oyunudur, ona görə də çoxlu yeniləmələr edə bilərsiniz ki, mən bu xüsusi oyunu oynayım və məni çox sevindirim.
cok guzel oyunmuş
Ən son yeniləmədən sonra oyun hələ də açılmayacaq. həmişə 81%-də ilişib qalır. çox məyus.
Gözəl oyun amma super qəhrəman avtomobilləri yoxdur
Bu oyun əyləncəlidir, lakin sizin üçün daha çox şey lazımdır
Bu əladır, lakin avtomobillər sadəcə oyuna uyğun görünür, ona daha yaxşı qrafika əlavə edə bilərsiniz
Əlaaaaaaaaa
Çox yaxşı maşın oyunu
bu oyun maraqlıdır kaş ki, qiymətlər bu qədər baha olmasaydı, bu gözəl oyundu
Ciddi olaraq, invaziv reklamları dayandırın. Həddindən artıq bir şey var.
Digər birləşmə oyunları kimi mən də darıxdım, ona görə bunu yükləmək qərarına gəldim, sonra darıxdırıcı oldu və onu oynamağa vaxtım yox idi.
əla oyundur amma buna bənzər bəzi oyunlar var amma bunun əla oyun olduğunu mühakimə etmərəm və bəlkə siz daha böyük bir ummm yol əlavə edə bilərsiniz, çünki o, həqiqətən kiçik quyu kimi kiçik bir orta yol kimidir, ancaq orta yol edin plz amma bəli belə əla oyun
Sizin geniş və ya siz tez pul qazanmaq üçün heç bir şeyə ehtiyacınız olmadığı halda oynamaq üçün əyləncəli bir oyundur
ən yaxşı oyun. Mən ən pis oyunu nəzərdə tuturam
Mən onu əldə etdikdə, birləşmə hissəsinə getmək istəmir, oyunu oynaya bilmirəm
Sonrakı avtomobillərə çatanda növbəti avtomobili əldə etmək bir az yavaş olur, bəlkə də məsələ bu idi, amma pis oyun deyil.
Vaxt itkisi, ucuz tərtibatçılar mənə pulsuz maşın belə verməzdi, çünki mən onu 5 ulduz əvəzinə 3 ulduzla qiymətləndirmişəm, sən mənə pulsuz maşın verməklə səni 5 ulduzla qiymətləndirməyə məcbur etmirsən, oyunun bu qədər bombardman edildiyi vaxtda. daim dondurulduğu reklamlar!
Bu olduqca yaxşı oyundur, heç bir yerdə görünməmək əvəzinə reklamlara baxa bilərsiniz, həmçinin keyfiyyət mənim oyunlarım üçün əsasdır və bunun keyfiyyəti var. Əla iş 👍🏻